Eugène van Wamelen | Opticien

Eugène van Wamelen is zonder meer een van de handigste opticiens van Nederland. Hij zorgt ervoor dat iedere klant een perfect gemaakte bril op zijn of haar neus krijgt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Samen met Danny bezoekt hij de beurzen om de mooiste collectie brillen in huis te halen.


Mascha van Wamelen | Opticien en contactlensspecialist

Mascha van Wamelen is een vakvrouw op het gebied van refractie. Of het gaat om cilinders, prisma’s in brillen of het aanpassen van contactlenzen; Mascha weet er raad mee. Door jarenlange ervaring en goede samenwerking met oogartsen is zij in staat om elk oog nauwkeurig te kunnen screenen.


Danny Raaijman | Opticien

Danny Raaijman is ons team komen versterken in april 2015. Als  gediplomeerd opticien  zit Danny nu ruim 14 jaar in de optiek en heeft hij ervaring opgedaan in verschillende winkels in het land.  Het volgen van nieuwe trends op zowel technisch als op mode gebied in brillenland, is één van zijn grote passies van het vak.

 

Heidi Houbi |  Opticien

Heidi is sinds februari 2017 werkzaam in onze winkel. Met haar ruim 17 jaar ervaring en haar eindeloze geduld kan ze iedereen goed adviseren om de juiste bril te vinden.


Marianne Dijkstra |  Assistent opticien

Marianne is medio maart 2015 bij ons begonnen. Zij ondersteunt ons achter de schermen met klantcontacten, onderhoud van website en op gebied van social media.