Maak kennis met het team!

Voor de lens

Oog hebben voor elkaar, dat is wat ons team zo sterk maakt. Samen de verantwoording dragen voor onze klanten, zo nodig even meekijken over de schouder van je collega.

Het leveren van kwaliteit aan onze bezoekers hangt nauw samen met hoe wij als team samenwerken, zowel voor als achter de schermen. Een fijn werkklimaat zorgt voor het optimale resultaat.

Goed zien, daar komt heel wat bij kijken!

Eugene

Opticien

Mascha

Opticien, contactlensspecialist en
functioneel oog-zorg specialist

Danny

Opticien

Jessica

Contactlensspecialist

Eline

Style adviseuse

Kirsten

Opticien

Marjolein

Gastvrouw

Anoek

Audicien

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologie├źn en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!