Jessica

Contactlensspecialist

Al vanaf kinds af aan draag ik lenzen en toen ik als jong meisje een dagje mee mocht lopen bij mijn eigen opticien, wist ik dat dit mijn werk zou worden! Toen waren het brillen, nu ben ik contactlensspecialist. De gezondheid van je ogen is belangrijk, je hebt er maar twee dus wees er zuinig op!

Ooit kwam een 16-jarige jongedame bij mij om haar ogen te laten meten. Dat moest van haar moeder want ach, zélf vond ze dat allemaal niet nodig. De meting kwam uit op -4.00 dpt en ik dacht eerst dat de meetapparatuur niet goed was. Toen ze later haar bril op kwam halen zag ze voor het eerst waar ze was en dat er bijvoorbeeld blaadjes aan de bomen hangen. Die blik van haar is me altijd bijgebleven!

Goed zien is ook voor mij belangrijk, want skiën is mijn grootste passie. Tirol in de winter maar de bergen zijn in de zomer ook prachtig. Verder ben ik fan van de Aziatische en Mexicaanse keuken en zie graag wat ik eet!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!