Welkom in onze brillenzaak!

Bij Van Wamelen Zien & Horen heten we je van harte welkom in onze toonaangevende brillenzaak. Als experts op het gebied van oogzorg en eyewear begrijpen we de waarde van een goede bril die zowel je zicht verbetert als je persoonlijke stijl weerspiegelt.

In onze brillenzaak vind je een uitgebreid assortiment van de meest gerenommeerde merken en ontwerpers. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of de nieuwste trends wilt verkennen, bij ons vind je altijd een montuur dat perfect bij jou past. Onze collectie omvat stijlvolle en hoogwaardige brillen voor zowel dames als heren, en we hebben ook een ruime selectie aan kinderbrillen.

 

Brillen

Zonnebrillen

Vind jouw perfecte bril bij onze brillenzaak

We begrijpen dat het vinden van de perfecte bril niet alleen gaat om goed zicht, maar ook om stijl en comfort. De medewerkers in onze toegewijde brillenzaak kijken graag met je zodat we binnen ons brede scala aan monturen dé perfecte bril voor jou vinden! Zodat jij altijd een bril vindt die perfect bij jou past. Met onze jarenlange ervaring en passie voor oogzorg, streven we ernaar om iedereen te voorzien van de best mogelijke kijkervaring.

Alvast een voorproefje zien van de diverse monturen die wij aanbieden? Bekijk hieronder al onze merken!

Ontdek de nieuwste brillentrends bij onze brillenzaak

Wij blijven  voortdurend op de hoogte van de nieuwste brillentrends, zodat we jou de meest stijlvolle en eigentijdse monturen kunnen aanbieden. Onze brillenzaak is dé plek waar je de laatste trends op het gebied van brillen kunt ontdekken.

In onze prachitge brillenzaak vind je een ruime selectie aan trendy monturen die passen bij elke stijl en voorkeur. Of je nu op zoek bent naar een strak minimalistisch ontwerp, een retro-vibe of een opvallend statement, wij hebben de perfecte bril voor jou. Onze collectie omvat monturen van gerenommeerde merken en opkomende designers, zodat je altijd de nieuwste trends kunt omarmen.

Persoonlijke service en professioneel advies

Wij geloven in persoonlijke service en een op maat gemaakt advies. Onze vriendelijke en ervaren opticiens nemen graag de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren. Of het nu gaat om de perfecte pasvorm, de juiste glazen of het matchen van je bril met je persoonlijke stijl, wij staan voor je klaar. We streven ernaar om je de best mogelijke kijkervaring te bieden, zodat je vol vertrouwen de wereld tegemoet kunt zien.

Tijdens de koffie of thee vertel je ons jouw wensen en wij jou onze ideeën.

Wist je dat je een oogmeting altijd vrijblijvend bij ons in kunt plannen? Aan de hand van die resultaten bespreken we samen jouw persoonlijke advies!

Brillen voor ontwikkelingslanden

Wij geven gebruikte brillen een 2e kans!

Onze brillenzaak ondersteunt Stichting Derdehands door het inzamelen van gebruikte brillen en zonnebrillen. Deze brillen vinden hun weg naar verschillende ontwikkelingslanden via stichtingen en organisaties.

Deze organisatie richt zich op specifieke gezondheidsprojecten in landen zoals Suriname, Roemenië, Mauritanië en Oekraïne. Daarnaast voorzien we lokale gemeenschappen in landen zoals Kameroen, Noord-Irak, Nigeria, Ghana en Burundi van brillen.

Stichting Derdehands zorgt ervoor dat de brillen zorgvuldig worden verpakt in kleine pakketjes. Hierdoor kunnen de brillen zelfs worden verzonden via ‘Wings of Support’, een hulporganisatie geleid door stewardessen van de KLM.

Wij willen Stichting Derdehands van harte aanbevelen. Heb je een oude bril waar je geen bestemming voor hebt? Lever deze dan bij onze brillenzaak in en geef het een nieuw en zinvol leven! Jouw bijdrage kan echt het verschil maken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!