Mascha

Opticien, contactlensspecialist en functioneel oog-zorg specialist

Hoewel ik graag in Apeldoorn ben en er onze zaak heb, is Deventer toch wel mijn favoriete stad. Flaneren door de oude straten, een terrasje pakken in het centrum, heerlijk uit eten in een van de talrijke restaurants. Het liefst die kleine tentjes waar heel veel sfeer hangt.

Vakanties zijn bij mij geslaagd als je er maar kan wandelen, dat vinden we belangrijk. Het liefst nemen we dan de hond mee, een chocolate Labrador. Die kan de beweging ook goed gebruiken en houden we goed in conditie. Verder zorgen we thuis voor vier kippen en twee katten.

Uiteraard denk ik als eigenaar na over de toekomst van onze optiek als ook mijn taak daarin. Verder groeien, ons specialiseren op het gebied van lenzen, want daarin zijn veel ontwikkelingen gaande, zelfs voor specifieke
oogaandoeningen. De optometrie willen we verder uitbreiden en we hebben de ruimte om te groeien.

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologie├źn en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!