Je eigen geluid met onze beste hoortoestellen!

De verschillende soorten

Onzichtbare hoortoestellen

Hoortoestellen in het oor zijn tegenwoordig zo klein dat ze volledig onzichtbaar of haast niet te zien zijn. Maar ook hoortoestellen voor achter het oor zijn verkrijgbaar in kleine uitvoeringen.

Gehoorapparaat met bluetooth

Telefoneer, luister muziek en volg de navigatie met je gehoorapparaat. De mogelijkheden met een bluetooth gehoorapparaat zijn ongekend. Zo ervaar je optimaal hoorcomfort!


Tinnitus
gehoorapparaat

Wij helpen je om de tinnitus onder controle te krijgen en zo minder last te hebben van de oorsuizen of piepen in je oor. Een gehoorapparaat voor tinnitus kan hierbij helpen.


Oplaadbare gehoorapparaten

Zit nooit meer met een lege batterij, bespaar kosten en ga voor een milieuvriendelijke keuze. Deze drie pijlers komen samen in een oplaadbaar hoortoestel.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologie├źn en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!