Onze hoortoestellen

Hoortoestellen zijn revolutionaire apparaten die de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies aanzienlijk verbeteren. Ze helpen individuen om beter te communiceren en meer te genieten van het leven.

Twijfel je over welk toestel het beste bij je past, wil je meer informatie of een hoortest inplannen? Klik dan op onderstaande knop.

Audicien apeldoorn
hoortoestellen

De werking van hoortoestellen

Hoortoestellen vangen geluidsgolven op en zetten deze om in elektrische signalen die naar de versterker worden gestuurd. De versterker verhoogt het volume van de signalen en stuurt deze naar de luidspreker, waar ze weer worden omgezet in geluidsgolven die het oor binnenkomen.

Soorten Hoortoestellen

We hebben verschillende soorten hoortoestellen, elk met zijn unieke kenmerken en voordelen.

onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen

Hoortoestellen in het oor zijn tegenwoordig zo klein dat ze volledig onzichtbaar of haast niet te zien zijn. Maar ook hoortoestellen voor achter het oor zijn verkrijgbaar in kleine uitvoeringen.

Hoortoestellen met bluetooth

Gehoorapparaat met bluetooth

Telefoneer, luister muziek en volg de navigatie met je gehoorapparaat. De mogelijkheden met een bluetooth gehoorapparaat zijn ongekend. Zo ervaar je optimaal hoorcomfort!


Tinnitus hoortoestellen

Tinnitus
gehoorapparaat

Wij helpen je om de tinnitus onder controle te krijgen en zo minder last te hebben van de oorsuizen of piepen in je oor. Een gehoorapparaat voor tinnitus kan hierbij helpen.


Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare gehoorapparaten

Zit nooit meer met een lege batterij, bespaar kosten en ga voor een milieuvriendelijke keuze. Deze drie pijlers komen samen in een oplaadbaar hoortoestel.


Het belang van hoortoestellen

Hoortoestellen zijn van cruciaal belang voor het verbeteren van de communicatievaardigheden van mensen met gehoorverlies, wat leidt tot een betere levenskwaliteit, meer zelfvertrouwen en betere sociale interacties.

audicien in apeldoorn

Hoe kies je het juiste hoortoestel?

Het maken van de juiste keuze is essentieel om de maximale voordelen te behalen. Onze audicien Anoek helpt je graag!

Overwegingen bij de keuze

Je moet verschillende factoren overwegen zoals de mate van gehoorverlies, levensstijl, budget, en esthetische voorkeuren bij het maken van de juiste keuze.

Professioneel Advies

Een audioloog of audicien kan een gehoortest afnemen en adviseren over het beste type voor jouw specifieke behoefte

De voordelen van hoortoestellen

Hoortoestellen bieden meerdere voordelen zoals verbeterde communicatie, verhoogd zelfvertrouwen, betere mentale gezondheid en hogere levenskwaliteit.

Mogelijke Nadelen en Uitdagingen

Ondanks de voordelen kunnen sommige mensen problemen ervaren zoals ongemak, feedback, en aanpassingsproblemen, en de kosten kunnen ook een belemmering vormen.

 • Zijn hoortoestellen comfortabel om te dragen?

  Ja, moderne hoortoestellen zijn ontworpen voor comfort en discretie.

 • Kun je hoortoestellen dragen tijdens het sporten?

  Ja, er zijn specifieke modellen beschikbaar die geschikt zijn voor actieve levensstijlen.

 • Vergoedt de zorgverzekering hoortoestellen?

  Ja, veel zorgverzekeringen bieden een vergoeding voor hoortoestellen, maar de dekking kan variëren.

 • Kunnen hoortoestellen volledig gehoorverlies herstellen?

  Nee, hoortoestellen verbeteren het gehoor maar herstellen het niet volledig.

 • Hoe lang gaat de batterij van een hoortoestel mee?

  Dit varieert afhankelijk van het type en gebruik, maar oplaadbare modellen kunnen tot 24 uur meegaan op één lading.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!