Marjolein

Gastvrouw

Het is fijn dat onze klanten al met een glimlach bij ons binnenkomen. Als gastvrouw kan ik daarbij het eerste aanspreekpunt zijn om iemand verder te helpen. We zijn een team dat hard en serieus werkt, maar ook een groep collega’s die niet zonder humor kan. 

‘Het oog wil ook wat’ is de uitdrukking. Daarom hebben wij een prachtige collectie van uiteenlopende merken. Want een bril is voor de mensen veel meer dan alleen goed zien.  Zelf vind ik de brillen die je nu veel ziet in het modebeeld ook erg leuk. De grotere monturen bijvoorbeeld, die spreken mij enorm aan en ik vind het een uitdaging om die telkens weer uit te proberen. 

Het blijft de kunst om dan de perfecte bril te vinden, een montuur dat één is met je gezicht. Ons werk is fantastisch want we helpen mensen op weg naar goed zicht! 

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!