Eline

Style adviseuse

Het water op, de wind voelen en gáán! Het gevoel en besef van tijd even helemaal loslaten terwijl we met onze zeilboot in Friese wateren varen. Soms is een weekendje genoeg om dat ultieme gevoel van vrijheid te ervaren en de nieuwe werkweek weer opgeladen te starten.

De zomersport wissel ik graag af met een week wintersport. In de vroege ochtend naast je bed staan, zóveel zin hebben in de dag. De frisse lucht, buiten zijn, sportiviteit alom en ’s avonds afsluiten met de gezelligheid van leuke mensen in een mooie omgeving.

Als style adviseuse is het mijn taak bij Van Wamelen optiek om op geheel andere wijze te kijken. Niet de technische aspecten, maar meer het uiterlijk. Kijk je goed, voelt het goed en ziet het er goed uit. Een goed passende bril is niet alleen een kwestie van sterkte, maar ook een uiterlijk kenmerk waar je omgeving naar kijkt.

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!