Eugène

Opticien

Kijken is sowieso een hobby van mij en er is heel veel te zien. In de nacht wakker blijven om de maan en sterren te observeren, maar wat te denken van de beleving in een grote stad wanneer het donker is. Zelfs stilte kan heel mooi zijn.

Zo wil ik ook nog heel veel van de wereld zien. Genieten van het cabrio-rijden door Europa, waarbij onder andere Italië op mijn wensenlijst staat. Ook een rondreis door Amerika voeg ik graag toe aan hetgeen ik nog wil ontdekken. Het grootse van het land en de overweldigende natuur spreken mij erg aan.

Als eigenaar van onze prachtige optiekzaak vind ik het mooi om het bedrijf te blijven ontwikkelen. Wij kunnen onze klanten volledig bijstaan waar het de oog-zorg betreft en we willen dit ook verder uitbreiden. Kortom, als je iets hebt met je ogen, kun je bij Van Wamelen terecht!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!