Danny

Opticien

De wereld ontdekken op een motor, dat is zo ongeveer mijn ultieme droom. Onderweg aansteken bij motorraces van formaat of lekker offroad jakkeren. Vooralsnog is alles wat dichter bij huis, want we hebben de zorg voor onze jonge kinderen. Ondertussen sleutel ik met mijn broer aan motoren om er mooie machines van te maken.

Ik ben avontuurlijk aangelegd; snorkelen op Curacao, met de Jeep door Griekenland, maar ook stedentrips zoals Madrid en Londen vind ik fantastisch. Over een aantal jaren zou ik er graag met het hele gezin op uit willen gaan. Indonesië bijvoorbeeld is wel een land dat we willen ontdekken.

Sinds enige tijd woon ik hier in de wijk en dat is erg leuk. Mensen die ik alleen vanuit de zaak kende, tref ik nu aan bij het schoolplein of gewoon in het voorbijgaan. Gezellig met de mensen kletsen en deel uitmaken van deze buurt. We beginnen elkaar te kennen en dat komt mijn werk als opticien ook ten goede.

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!