Kirsten

Opticien

Je hebt het lang niet altijd in de gaten dat je zicht achteruit is gegaan. Beetje bij beetje ga je slechter zien en dat lijkt ‘normaal’, totdat je jezelf kritische vragen stelt omdat het opvalt dat je niet alles lekker ziet. Of iemand anders merkt op, dat je wel erg vaak zegt dat je iets niet hebt gezien.

Wat me altijd bij zal blijven is een meisje van een jaar of veertien die voor het eerst een bril opzette. Ze was zó ontroerd dat ze in huilen uitbarstte en me als dank een knuffel gaf. Toen kreeg ik zelf ook een brok in m’n keel. Prachtig toch wanneer je iemand zó gelukkig kunt maken?

Van Wamelen Optiek is een bedrijf waar de basiselementen voor mij als opticien én voor de klant even belangrijk zijn. Een goede sfeer, je welkom voelen, goede apparatuur, goede kwaliteit lenzen en leuke brillen. Daarbij goed opgeleide opticiens die oprecht veel plezier hebben in hun werk.

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!