Tinnitus hoortoestellen

Tinnitus gehoorapparaat

Wij helpen je om de tinnitus onder controle te krijgen en zo minder last te hebben van de oorsuizen of piepen in je oor. Een gehoorapparaat voor tinnitus kan hierbij helpen.

Bij tinnitus heb je last van oorsuizen of een piep in het oor die er voor anderen niet is. De oorsuizing is soms zo erg zijn dat het je dagelijks functioneren beïnvloed of leidt tot psychische klachten. Een gehoorapparaat lost dit probleem niet op, maar helpt je wel om er minder last van te hebben. Daarbij begeleidt Van Wamelen je om controle te krijgen over jouw tinnitus.

Wij begeleiden je om tinnitus onder controle te krijgen!

De hoortoestellen voor tinnitus hebben ruis geluiden die je afleiden van het oorsuizen of piepen. Deze geluiden stel je zelf in, zodat het voor jezelf prettig is. Denk bijvoorbeeld aan een kabbelend beekje, het ruisen van de zee of een muziekstuk. Naast de verschillende soorten ruis hebben de hoortoestellen toegang tot speciale apps die de omgang met oorsuizen dragelijker maken. Onze audiciens begeleiden je om uw tinnitus onder controle te krijgen. Ons doel is om je te helpen de controle te krijgen over je tinnitus, zodat je dagelijks functioneren en welzijn er niet meer onder lijdt.

Werking tinnitus gehoorapparaat

Een gehoorapparaat voor oorsuizen is als het ware een tinnitusmaskeerder, maar dan in je oor. De suizen of piepen in je oor worden gemaskeerd met een ruis geluid. Je kiest uit verschillende geluiden een maskeergeluid dat je prettig vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kabbelend beekje, de zee of rustgevende muziek. Doordat je gefocust bent op een ander, rustgevend geluid ga je merken dat je minder last hebt van tinnitus.

Een goed voorbeeld om dit principe uit te lichten is een kaarsje in een donkere kamer. Wanneer je deze kamer binnenstapt, valt het kaarsje direct op. Stel je nu voor dat we hetzelfde kaarsje op kantoor neerzetten of in de woonkamer terwijl er visite is. Dan valt het kaarsje een stuk minder op. Het kaarsje is hetzelfde en geeft dezelfde hoeveelheid licht, maar de omgeving is veranderd. Hierdoor is de focus verlegd en merk je het minder op.

Heb je last van oorsuizen, piepen in je oor of andere tinnitusklachten? Dan helpen onze audiciens je graag!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!