Hoortoestellen met bluetooth

Gehoorapparaat met bluetooth

Telefoneer, luister muziek en volg de navigatie met je gehoorapparaat. De mogelijkheden met een bluetooth gehoorapparaat zijn ongekend. Zo ervaar je optimaal hoorcomfort!

Een gehoorapparaat met bluetooth is helemaal van deze tijd. Je connect het hoortoestel met je telefoon om hem vanaf daar te bedienen. Daarbij telefoneert, belt en luister je muziek via jouw gehoorapparaat. Deze hoog technologische mogelijkheden zijn niet alleen modern, maar dragen ook bij aan optimaal hoorcomfort. We leggen het je uit.

Optimale afstemming op omgevingsgeluid

Door je gehoorapparaat via bluetooth te verbinden met jouw smartphone worden de instellingen van jouw hoortoestel optimaal afgestemd op je omgeving. Dit gaat volledig automatisch, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Wanneer je stilstaat, heb je minder last van windruis dan wanneer je wandelt. Ga je vervolgens fietsen, dan is de beperking door windruis op z’n hoogtepunt. Dankzij de verbinding met je smartphone anticipeert jouw hoortoestel hierop. Je telefoon meet hoe hard je gaat en past zo de mate van ruisonderdrukking aan.

Zo heb je op de fiets minder last van windruis, zodat je bijvoorbeeld sirenes nog wel goed hoort. In de auto worden juist weer monotone (motor)geluiden onderdrukt voor een beter hoorbeleving.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!