Anoek

Audicien

Horen, het is voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend. Alles om je heen kunnen waarnemen, ik sta er zelf regelmatig bij stil. Juist omdat ik mijn vrije tijd graag doorbreng met vrienden, samen een terrasje pakken bijvoorbeeld, dagje weg, leuke dingen doen. Dan is praten met en luisteren naar elkaar zó belangrijk!

Zo is mij een man bijgebleven die ook bij mij kwam om beter te kunnen horen. We vonden voor hem de juiste oplossing en het raakte mij toen hij vertelde, dat hij de vogels weer kon horen fluiten. Zoiets kleins of gewoon voor de meesten, maar voor deze meneer betekende het zoveel meer.

Luisteren naar de vogels, dieren, de natuur. Hoog op mijn verlanglijstje staat een vakantie in de Noorse natuur. Lekker weg met de tent of in een typisch Noors huisje en dan kijken en luisteren naar wat de mooie natuur te bieden heeft.

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!