onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen

Hoortoestellen in het oor zijn tegenwoordig zo klein dat ze volledig onzichtbaar of haast niet te zien zijn. Maar ook hoortoestellen voor achter het oor zijn verkrijgbaar in kleine uitvoeringen.

Een klein gehoorapparaat zit niet of minder in de weg en is minder zichtbaar. Dit is prettig voor brildragers en voor mensen die een onopvallend gehoorapparaat willen. Er zijn kleine gehoorapparaten voor in het oor en voor achter het oor. We lichten hier de verschillende opties uit en noemen de voordelen.

Kleinste gehoorapparaat zit in het oor

Wanneer je het allerkleinste gehoorapparaat wil, is een hoorapparaat voor in het oor de beste keuze. Deze hoortoestellen zijn amper tot niet zichtbaar, zijn niet gevoelig voor windruis en zitten niet in de weg. Zo gebruik je met een gehoorapparaat in je oor zonder problemen een koptelefoon, draag je aangenaam een bril en legt je jouw hoofd lekker op een kussen. Daarbij vinden sommige mensen de in-het-oor hoortoestellen prettiger zitten dan de gehoorapparaten voor achter het oor. Er zit namelijk niets op je oor.

Kleine gehoorapparaten achter het oor

Er zijn ook kleine gehoorapparaten voor achter je oor. Deze zijn een stuk kleiner dan de gemiddelde gehoorapparaten voor achter het oor. Zo geniet je van de pluspunten van een achter-het-oor hoortoestel én een klein hoortoestel. Oftewel, jouw gehoorapparaat is makkelijk in onderhoud, gaat minder snel stuk en de batterij gaat langer mee. Daarbij zit je gehoorapparaat niet in de weg voor bijvoorbeeld de bril en valt het hoortoestel ook niet erg op. Zeker wanneer je kiest voor een huidkleurige variant die overeenkomt met je huid.

Soms heb je niet de keuze uit een hoortoestel voor in jouw oor. Bijvoorbeeld wanneer je gehoorbeschadiging te groot is of de gehoorgang te smal of ondiep. De kleinste hoortoestellen voor achter het oor bieden dan een uitkomst.

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoelstellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!