Door de brillen en lenzen van
Van Wamelen Zien en Horen

Het laatste nieuws

Kijken is onze passie!

Het is onze uitdaging om te zien wat jij ziet. Daarom nodigen wij je van harte uit in onze zaak.

Tijdens de koffie of thee vertel jij jouw wensen en wij onze ideeën.
Uiteraard koppelen we dat aan een uitvoerige oogmeting. Kijken is immers onze passie!

Zie je Wel?! Ze zijn om te stelen!

Over ons

Wanneer we het samen weer helder voor ogen hebben, gaan we op zoek naar de juiste pasvorm van je lenzen of bril.

Bij een bril letten we uiteraard ook op je looks! Want naast goed zicht en comfort wil je immers ook, dat lenzen fijn dragen en je bril past bij de persoon die je bent.

Het kopen van een bril of lenzen is een serieus avontuur, maar vooral ook erg leuk! Want lekker kijken is prettig!

Brillen voor ontwikkelingslanden

Wij dragen er graag aan bij!

Wij ondersteunen Stichting Derdehands door het aanleveren van gebruikte brillen en zonnebrillen. De stichting zorgt ervoor, dat deze brillen terecht komen bij stichtingen en organisaties in diverse ontwikkelingslanden.

De brillen gaan naar specifieke projecten in de gezondheidszorg, waaronder Suriname, Roemenië, Mauritanië en ook Oekraïne. Ook gaan er brillen naar lokale gemeenschappen in het binnenland. Denk dan aan landen als Kameroen, Noord-Irak, Nigeria, Ghana en bijvoorbeeld Burundi.

Stichting Derdehands zorgt ervoor dat de brillen in kleine verpakkingen worden overgepakt. Op die wijze kunnen de brillen zelfs worden verzonden via ‘Wings of Support’, een hulporganisatie welke wordt gerund door stewardessen van de KLM.

Wij bevelen deze stichting van harte aan. Dus als je toch niet weet wat te doen met je oude bril, lever deze dan bij ons in en geef het een nieuw, zinvol leven!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoestellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!