Door de hoortoestellen van
Van Wamelen zien & Horen

Audicien apeldoorn

Je moet een drempel over

Wij helpen je graag!

Het kan voor jezelf een hele grote stap zijn om toe te geven dat je gehoor misschien niet meer zo goed is. Maar weet dan, dat de gemiddelde mens er drie jaren over doet om stappen te ondernemen! Je bent dus niet de enige!

Wij komen ook pas in beeld op het moment, dat jij hebt besloten je gehoor te laten controleren én er iets aan te gaan doen wanneer blijkt dat het noodzakelijk is. Wij gaan samen met jou op ontdekkingstocht naar de oorzaak, bespreken jouw levensstijl, hobby en werk. Dan kunnen we vervolgens kijken naar het best passende type hoortoestel. Een oplossing op maat, passend bij jou als persoon, zodat de kwaliteit van horen en leven optimaal verbetert.

Kom gerust over onze drempel! We helpen je graag en vakkundig!

Hoor je wel?!

Je leest het goed!

Je kunt nu ook bij ons terecht om goed te horen!

Iedereen wil goed kunnen zien, maar we willen ook allemaal goed kunnen horen. Als optiekzaak hebben we al ruim twintig jaar ervaring op het gebied van kijken en steeds vaker kregen wij de vraag; doen jullie ook iets met horen?

Wij hebben geluisterd naar onze bezoekers en … gehoor gegeven aan de vraag.
Vanaf nu heten wij dan ook Van Wamelen Zien & Horen!

Hoor je wel?!

Wil je meer weten over goed kunnen horen? Lees dan verder.
Liever gelijk een afspraak? Dat kan! Plan je eigen afspraak hier, maar je mag ons uiteraard ook mailen, bellen of kom even aan in onze zaak!

Over ons

Wij zijn specialisten in zien en horen. Dat begint bij het heel goed kijken en luisteren naar onze klanten. Waar we vervolgens bij de brillen op zoek gaan naar een goed passend montuur, is dat bij het horen niet veel anders. Ook dan wil je het juiste toestel, dat comfortabel draagt.

Het kopen van een hoortoestel is een serieuze zaak, maar vooral fijn wanneer je uiteindelijk kunt zeggen; dit hoort fijn!

Leer onze teamleden op een ludieke wijze kennen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Je bent van harte welkom!

Als opticien in Apeldoorn bieden wij hoogwaardige oogzorg en -producten voor onze klanten. Bij Van Wamelen Optiek begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met u om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, lenzen, of een oogmeting, ons ervaren team van opticiens staat klaar om u te helpen.

Maar we zijn meer dan alleen een opticien. Naast opticien zijn we ook trots om audicien in Apeldoorn te zijn, waarbij we hoortoestellen van topkwaliteit aanbieden. Onze audiologen staan klaar om uw gehoorproblemen te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Onze brillenzaak is voorzien van de nieuwste technologieën en stijlen in brillen en zonnebrillen. Wij werken met gerenommeerde merken en bieden oplossingen op maat voor elk budget en elke smaak.

Bij Van Wamelen Optiek zijn wij gepassioneerd over het leveren van uitstekende zorg en diensten aan onze klanten. Ons team staat altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in, we zien je graag snel!