Bent u toe aan een nieuwe multifocale bril? Dan hebben wij een bijzonder aanbod voor u! Wij introduceren namelijk de nieuwste multifocale glazen van Hoya: LifeStyle 3i. Deze glazen zullen het leven van een brildrager aanzienlijk veraangenamen.

Andere levensstijl, ander design | INDOOR | OUTDOOR | URBAN Dé gemiddelde brildrager bestaat niet, laat staan dat er sprake zou kunnen zijn van één soort multifocaal glas. LifeStyle 3i speelt hier op in. Ze zijn er namelijk in drie designs die precies aansluiten bij de eisen die een bepaalde levensstijl stelt aan het gezichtsvermogen. Een heel verschil ten opzichte van traditionele multifocale brillenglazen, waar de keuze beperkt is tot één design.

Tijdens het productieproces worden beide zijden van elk brillenglas benaderd als een serie ontelbare individuele punten, om exact de juiste correctie op pixelniveau aan te kunnen brengen. Dit garandeert helder, natuurlijk zicht in alle richtingen en op alle afstanden.

LifeStyle 3i: extra individualisering voor maximaal kijkcomfort op basis van het door u gekozen montuur wordt met digitale apparatuur een aantal extra persoonlijke metingen verricht en verwerkt in het ontwerp van uw brillenglazen. Dit zorgt voor een nog nauwkeurigere correctie en een aanzienlijk breder gezichtsveld.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tot ziens in onze winkel.